RING OSS - 08-124 004 31

Asbestsanering Stockholm

RING OSS - 08-124 004 31

Om oss

Kontakta oss för asbestsanering i Stockholm!

Vi på Svenska Asbestsanerana AB har arbetat med asbestsanering i Stockholm sedan 2006. Vi har tillstånd från Arbetsmiljöverket för att utföra asbestsanering i Stockholm och alla våra medarbetare är utbildade och erfarna asbestsanerare. Vi har även tillstånd från Länsstyrelsen att transportera farligt avfall. 

Tillstånd för asbestsanering i Stockholm.

Vi är experter på asbestsanering

Asbestsanering i Stockholm är ett kvalificerat arbete som måste göras på rätt sätt så att ingen utsätts för asbest och att det skadliga ämnet inte sprids till omgivningen. Anlitar du oss för asbestsanering i Stockholm följer vi alla de regler och bestämmelser som gäller enligt lagen.

Kommunikation är viktigt för kunna ge hög service och vi prioriterar alltid säkerheten både för alla våra kunder och för vår egen personal. Vi är ett kreditvärdigt företag och ID06-certifierade.

Kreditvärdigt företag utför asbestsanering i Stockholm.

Behöver ni asbestsanering i Stockholm kan vi hjälpa er med hela processen – från att ansöka om de nödvändiga tillstånd som krävs vid asbestsanering i Stockholm, miljöinventering och provtagning, till att arbetet med själva asbestsaneringen och avfallshanteringen är slutfört.

Kontakta oss för asbestsanering i Stockholm!

Vi har berättat mer om vårt arbete med asbestsanering i Byggnadsarbetaren (28/2 2019) och även blivit intervjuade i Elinstallatören (14/6 2017).

 Artikel om asbestsanering i Stockholm.    Intervju om asbestsanering i Stockholm.